CarnavalElst, november 2019

Betreft: advertentie in de Carnavalskrant 2019

Geachte heer/mevrouw,

VEKO is een zeer actieve vereniging. Wij zijn bekend van onder andere:

  • Sinterklaasintocht
  • Carnavalsoptocht
  • Jeugdprins
  • Kwats krant

 

Om onze activiteiten te bekostigen, brengen wij ieder jaar de Elster carnavalskrant uit: de Kwats. Deze krant verschijnt een week voor de Elster carnavalsoptocht huis aan huis in Elst in een oplage van meer dan 10.000 stuks.

Er zijn veel ondernemers die ons al jaren ondersteunen door het plaatsen van een advertentie, mogelijk u ook. Hierbij willen wij vragen of wij dit jaar ook op u mogen rekenen als adverteerder. Daarom ontvangt u hierbij een overzicht van de formaten en prijzen en een opdrachtformulier. U kunt het opdrachtformulier ook digitaal invullen. Ga hiervoor naar onze site www.veko-elst.nl. In het menu carnaval vindt u een button Kwats. Als u daarop klikt ziet u het kopje ‘opdrachtformulier advertentie 2020. U kunt ons ook een mail sturen via advertentie@veko-elst.nl, dan komen wij persoonlijk langs om de opties te bespreken. Volgend jaar vieren wij ons 55 jarig jubileum en wij willen dan extra aandacht geven aan de sponsoren die ons al jarenlang steunen.

Indien u wilt ingaan op ons verzoek, vragen wij u het opdrachtformulier in te vullen voor 22 november. Als de krant uitkomt (laatste week januari 2020) ontvangt u een factuur voor uw advertentie en een bewijsnummer. Wilt u toch eerst zien hoe onze krant er op papier uit ziet, kunt u dit per mail kenbaar maken. Wij zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u bezorgd wordt. In plaats van een advertentie zou u namens uw bedrijf prijzen beschikbaar kunnen stellen voor de diverse prijsvragen (in krant, tijdens optocht), uiteraard met vermelding van de bedrijfsnaam. Als dank voor de steun nodigen wij onze sponsoren graag uit voor de VEKO avond op zaterdag 23 februari. Hier krijgt u nog een uitnodiging voor.

Mochten wij op 2 december nog geen reactie van u hebben ontvangen zijn zullen wij vanaf omstreeks 6 december contact met u opnemen.

Bij voorbaat dank en met vriendelijke carnavalsgroet,

VEKO PR-commissie

 

 

×
 
©2020 veko-elst